SERVICIILE NOASTRE

Echipa noastră de avocați oferă următoarele servicii

Mărci comerciale

O marcă înregistrată este un bun valoros deținut o afacere. Aceasta oferă securitate și valoare pentru că se leagă direct de ceea ce generează venituri și valoare pentru o afacere.

Drepturi de autor

Indiferent dacă dreptul de autor propus este o fotografie, un site web, un program de calculator sau un roman, LTJ Trademark este bucuros să vă ajute să vă asigurați drepturile de autor pentru a vă proteja creația.

Brevete

Un brevet dă proprietarului unei invenții dreptul de a împiedica pe alții să o folosească pentru o perioadă de timp, în general maximum douăzeci de ani.

Înregistrare proprietate intelectuală la nivel global

Ca parte a International Trademark Association (INTA), putem oferi clienților expertiză locală de încredere, indiferent de regiunea în care aceștia își desfășoară afaceri.

Litigii de domeniu

Un nume de domeniu oferă afacerii credibilitate instantaneu și o plasează pe aceeași piață online cu cei mai mari competitori ai săi.

Litigii de proprietate intelectuală

Suntem capabili să ne ocupăm de toate litigiile legate de proprietatea intelectuală.

Modele & Desene industriale

Asistăm clienții în găsirea celei mai bune strategii pentru protejarea, aplicarea, apărarea, optimizarea și monitorizarea desenelor și modelelor lor industriale.