O marcă înregistrată este un bun valoros care oferă un drept exclusiv de folosire pentru proprietarul care o deține. Oferă siguranță cu privire la calitatea și originea produselor sau serviciilor și valoare de piață. Este în strânsă legătură de ceea ce generează venituri și valoare pentru o afacere. Fiecare companie va furniza bunuri si/sau servicii clienților pentru a genera venituri. Bunurile sau serviciile furnizate pot cuprinde o invenție, pot fi un serviciu inovator, sau ceva cu care oamenii vor dori să fie văzuți sau să poarte. În timp, clienții vor dezvolta loialitate față de calitatea serviciilor si/sau produselor oferite.

Construiește un brand de succes

A venit timpul să vă protejați marca

O afacere va interacționa cu clienții săi sub un nume distinctiv, de obicei o marcă, astfel încât clienții să poată recunoaște bunurile sau serviciile pe piață, să fie încrezători că vor obține ceea ce își doresc și să repete această experiență. A fi capabil să protejați fluxul de venituri prin împiedicarea concurenților să pătrundă în spațiul dvs. de piață nu numai că ajută la menținerea cotei de piață, ci poate ajuta și afacerea să se dezvolte.

De ce să înregistrezi denumirea comercială ca marcă?

Prin înregistrarea unei mărci se acordă diferite drepturi pentru a ajuta la oprirea pătrunderii terților în spațiul de piață al unei companii cu același nume sau un nume similar pentru produsele sau serviciile lor. Acest lucru permite unei companii să păstreze limite rezonabile în jurul a ceea ce este distinctiv în afacerea sa și care atrage și păstrează clienții.

Scopul mărcilor înregistrate este de a distinge bunurile sau serviciile unei afaceri de alta. Dreptul care este acordat nu este un drept pozitiv de a utiliza acea marcă pe piață, ci un drept negativ de a împiedica alte persoane să pătrundă în domeniul de aplicare a respectivei mărci înregistrate.

Există 3 moduri de înregistrare a unei mărci în funcție de teritoriu unde se dorește protecția

  • NAȚIONAL
  • EUROPEAN
  • INTERNAȚIONAL

Ai nevoie de ajutor în rezolvarea unor probleme juridice??

Serviciile LTJ Trademark

LTJ Trademark oferă servicii de înregistrare a mărcilor în 3 PAȘI:

Raport de cercetare

Efectuăm cercetări preliminare înainte de înregistrarea noilor mărci comerciale pentru a identifica drepturile anterioare, evaluarea caracterului distinctiv global al mărcilor comerciale și dacă există mărci preînregistrate similare semnificativ cu mărcile comerciale propuse, care pot duce la refuzul înregistrării mărcii.

Cererea de Înregistrare

Pregătirea și depunerea unei cereri de marcă în funcție de strategia teritoriilor acoperite pentru care se solicită protecție. Putem înregistra mărci comerciale în orice teritoriu pe care clientul nostru intenționează să le folosească. Reprezentăm clienții noștri în procedura de examinare până la eliberarea Certificatului de Înregistrare.

Monitorizarea Mărcii Înregistrate

După eliberarea Certificatului de înregistrare, monitorizăm mărcile comerciale pentru posibile încălcări și concurenți, pentru a identifica riscurile și oportunitățile de pe piață. Luăm măsuri imediate pentru a respecta termenele limită pentru depunerea opozițiilor împotriva cererilor de mărci comerciale care încalcă drepturile.

Alte servicii:

Proceduri Oficii Proprietate Intelectuală

Depunere cesiuni, schimbare de nume/adresă, licențe, acorduri

Proceduri de opoziție

asistenta si reprezentare in procedurile de opozitie

Asistență & Reprezentare

asistență și reprezentare pentru notificări de punere în întârziere, înștiințări executor judecătoresc, sechestru, proceduri în fața instanțelor judecătorești

Proceduri de reînnoire

notificarea procedurilor de reînnoire

Redactarea documentelor

redactarea licentelor si a altor documente