Ca parte a International Trademark Association (INTA), putem oferi clienților noștri expertiză locală de încredere, indiferent de regiunea în care clienții își desfășoară afaceri.

Avocații noștri vă pot ajuta să asigurați o înregistrare a mărcii în întreaga lume, pe baza unei singure cereri, într-un mod eficient și în timp util

Abordarea noastră este de a înțelege în detaliu afacerea unui client și obiectivele viitoare, astfel încât avocații noștri să poată consilia mai bine fiecare client, precum și să se asigure că orice document este corect și complet.

Serviciile LTJ Trademark de înregistrare mărci comerciale

Vom găsi cea mai bună strategie IP pentru clienții noștri. Serviciile noastre de asistență includ cercetare, înregistrare, monitorizare și reînnoiri.

Need help with any legal issues?

EUROPA

Avocații noștri pot ajuta clienții să își asigure înregistrarea mărcii în toate țările europene pe baza unei singure cereri, într-un timp eficient.

În afara EUROPEI

Dacă clienții caută protecție pentru o marcă în afara Uniunii Europene, îi putem ajuta să obțină protecție în teritoriile alese de ei printr-o cerere internațională.

Țări multiple

Echipa noastră poate solicita protecție prin brevet în mai multe țări prin depunerea unei cereri internaționale.

Oficiul European de Brevete

Echipa noastră se poate ocupa și de cereri și validări de brevete europene cu Oficiul European de Brevete.

Oficiul S.U. Brevete & Mărci Înregistrare

În cazul în care cauți protecție la Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite sau pentru a proteja o invenție ca parte a unei strategii, îți putem asigura asistență și reprezentare în toate procedurile necesare.