Suntem Avocați specializați în protejarea inovației

Valorile noastre

Înțelegem nu numai aspectele juridice și comerciale ale tranzacțiilor dar și modul în care funcționează o afacere, știm de ce este nevoie pentru a ajuta companiile să prospere. Clienții noștri sunt partenerii noștri, iar succesul nostru este obținut ajutându-i pe clienții noștri să aibă succes.

LTJ TRADEMARK CU ÎNCREDERE DIN 2005

Suntem o firmă de avocatură în domeniul proprietății intelectuale axată pe furnizarea de servicii de înaltă calitate

Indiferent de serviciile pe care le oferim, valorile noastre fundamentale sunt clare. Ele reprezintă principiile de bază care ne definesc atât ca oameni, cât și ca firmă de avocatură și ne guvernează întreaga activitate.

INTEGRITATE – Caracterele contează. Suntem dedicați să fim sinceri cu noi înșine și cu clienții noștri și să facem întotdeauna ceea ce trebuie într-un mod de încredere și consecvent.
RESPECT – Tratăm pe toată lumea cu respect și curtoazie, în același mod în care ne dorim să fim tratați.
ÎNCREDERE – Credem în stabilirea de relații pe termen lung cu clienții noștri, care pot fi siguri că suntem un partener de încredere pe care se pot baza, indiferent de nevoile lor de afaceri sau juridice.
EXCELENȚĂ – Ne străduim să obținem rezultate remarcabile în tot ceea ce facem. Credem că clienții noștri nu ar trebui să se mulțumească cu mai puțin decât cel mai bun, și nici noi.

Suntem Experți în

Mărci Comerciale
0%
Drepturi de Autor
0%
Brevete
0%
Soluții de proprietate intelectuală
0%
Înregistrare drepturi de Proprietate Intelectuală Global
0%
Litigii nume de domenii
0%
Litigii proprietate intelectuală
0%
desene & modele industriale
0%
Fondată în 2005 cu încredere

Firmă de avocatură în domeniul proprietății intelectuale cu angajament pentru inovare

LTJ Trademark oferă un know-how aprofundat în domeniul proprietății intelectuale, împreună cu resursele și experiența firmei de avocatură LTJ & Partners.

zona de practică

Serviciile noastre axate pe inovație pentru Afaceri

Mărci comerciale

O marcă înregistrată este un bun valoros deținut o afacere. Aceasta oferă securitate și valoare pentru că se leagă direct de ceea ce generează venituri și valoare pentru o afacere.

Drepturi de autor

Indiferent dacă dreptul de autor propus este o fotografie, un site web, un program de calculator sau un roman, LTJ Trademark este bucuros să vă ajute să vă asigurați drepturile de autor pentru a vă proteja creația.

Brevete

Un brevet dă proprietarului unei invenții dreptul de a împiedica pe alții să o folosească pentru o perioadă de timp, în general maximum douăzeci de ani.

Înregistrare proprietate intelectuală la nivel global

Ca parte a International Trademark Association (INTA), putem oferi clienților expertiză locală de încredere, indiferent de regiunea în care aceștia își desfășoară afaceri.

Litigii de domeniu

Un nume de domeniu oferă afacerii credibilitate instantaneu și o plasează pe aceeași piață online cu cei mai mari competitori ai săi.

Litigii de proprietate intelectuală

Suntem capabili să ne ocupăm de toate litigiile legate de proprietatea intelectuală.

Modele & Desene industriale

Asistăm clienții în găsirea celei mai bune strategii pentru protejarea, aplicarea, apărarea, optimizarea și monitorizarea desenelor și modelelor lor industriale.

Echipa noastră

Echipa noastră de avocați

Cristina Ticu Jianu

Managing Partner

Cristina este licențiată din 2005 în calitate de consilier în domeniul proprietății intelectuale de către Oficiul de Stat Român pentru Brevete și Mărci (OSIM).Ea consiliază clienții în toate aspectele legate de drepturile de marcă și deține un palmares câștigător în cazuri binecunoscute de litigii de proprietate intelectuală.

Cristina Valcauan

Associate

Cristina este avocat în mărci comerciale responsabil cu înregistrarea, întreținerea și aplicarea mărcilor în fața OSIM, EUIPO și WIPO. Ea ajută atât clienții naționali, cât și internaționali în realizarea și furnizarea de rapoarte de căutare, depunerea cererilor de mărci comerciale și gestionarea cererilor în toate etapele înregistrării acestora. Cristina oferă, de asemenea, consiliere în diverse chestiuni de opoziție, de încălcare a dreptului comunitar și cazuri de executare silită pentru mărci comerciale.

Intră în contact cu noi

Vorbește cu un Expert

(+4) 021 335 82 88

Ne găsești pe Social Media