CUM TE PUTEM AJUTA

Serviciile noastre principale includ:

DESPRE LTJ TRADEMARK

Servicii de proprietate intelectuală

LTJ TRADEMARK - experții dumneavoastră pentru servicii de proprietate intelectuală

LTJ Trademark este entitatea de proprietate intelectuală afiliată  societății de avocați LTJ & Partners, înregistrată din 2005 la Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România.

Echipa noastră pune la dispoziție cunoștințe aprofundate în domeniul proprietății intelectuale, împreună cu resursele și experiența firmei noastre de avocatură.

Contactează-ne astăzi

CARACTERISTICI

De ce clienții folosesc serviciile noastre

Găsim cea mai bună strategie IP pentru clienții noștri în funcție de teritoriile în care se solicită protecție.

NAŢIONAL

Reprezentăm și asistăm clienții în fața Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci în toate aspectele referitoare la drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi noi cereri, înregistrare – transfer de proprietate, schimbare de nume sau adresă, licențe, opoziții, validare brevet, plata anuităților sau reînnoirilor etc.

EUROPEAN

Avocații noștri pot ajuta clienții să își asigure înregistrarea mărcii în toate țările europene pe baza unei singure cereri, într-un timp eficient.

În afara EUROPEI

Dacă doriți protecție pentru o marcă în afara Uniunii Europene, vă putem asista și reprezenta să obțineți protecție în teritoriile alese printr-o cerere internațională.

GLOBAL

Echipa noastră poate solicita protecție pentru drepturile de proprietate intelectuală în mai multe țări prin depunerea unei cereri internaționale.

Oficiul European de Brevete

Echipa noastră poate gestiona, de asemenea, cererile și validările de brevete europene la Oficiul European de Brevete.

Oficiul SUA pentru Brevete și Mărci

În cazul în care căutați protecție la Oficiul de Brevete și Mărci al Statelor Unite sau doriți să protejați o invenție ca parte a unei strategii, vă putem asigura asistență și reprezentare în procedurile necesare la Oficiul SUA pentru Brevete și Mărci.

PENTRU PROIECTELE TALE

Ceea ce ne deosebește

Protejăm inovația de la început până la sfârșit

CREAȚIE

Există diferite tipuri de creații, precum invenții; opere literare și artistice; desene; și simboluri, nume și imagini utilizate în comerț. Suntem aici pentru a vă ajuta pe parcursul creării numelui/logo-ului dvs. ,pentru a ne asigura că puteți beneficia de protecție juridică și pentru a vă ajuta să câștigați recunoaștere sau beneficii financiare din ceea ce inventați sau creați.

CERCETARE

Înainte de a utiliza sau de a încerca să înregistrați un nume de marcă sau o siglă, vom oferi consultanța necesară cu privire la o strategie de înregistrare adecvată care va evidenția si orice drepturi ale terților care ar putea restricționa utilizarea mărcii dvs., fie acum, fie în viitor. Efectuând această cercetare, puteți înregistra o marcă puternică pe care alți concurenți o vor găsi greu să o copieze.

PROTECŢIE

Vom dezvolta o strategie pentru a ne asigura că obțineți înregistrarea pentru marca aleasă de dvs. în orice teritoriu pentru care doriți să obțineți protecție și pentru bunurile și serviciile de care sunteți interesați.

EXERCITAREA DREPTURILOR

Vă putem ajuta să exercitați drepturile de marcă în întreaga lume, inclusiv prin monitorizarea oricăror cereri noi pentru mărci similare, monitorizarea concurenților sau încălcări ale drepturilor exclusive de către alte persoane, care au impact asupra mărcii dvs. și să acționăm pentru protecția mărcii în fața instanțele naționale, inclusiv în procedurile de opoziție la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci sau Oficiul European pentru Proprietate Intelectuală. Avocații noștri au dublă calificare ca Avocați și Consilieri de Proprietate Intelectuală, autorizați de Camera Națională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România.

DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Ajutăm clienții să crească popularitatea mărcii prin extinderea pe noi piețe prin noi canale de marketing și distribuție, pentru îmbunătățirea afacerii. De exemplu, vă putem ajuta să obțineți licențe de mărci comerciale pentru fabricarea, distribuția, promovarea, utilizarea și vânzarea produselor și serviciilor.

MANAGEMENT

Securizarea drepturilor de proprietate intelectuală este doar începutul, iar echipa noastră vă poate sfătui cu privire la toate aspectele gestionării portofoliului de proprietate intelectuală, pentru a vă asigura că portofoliul dvs. este valorificat și este menținut pe toată durata de viață a înregistrărilor. Avocații noștri colaborează îndeaproape cu dvs. pentru a înțelege obiectivele dvs. de afaceri și pentru a identifica modalități de a vă exploata marca și de a vă proteja marca de încălcări și contrafaceri.

CERTIFICĂRILE NOASTRE

MEMBRU

Testimoniale

Cuvinte De La Clienții Noștri

"Modul în care LTJ Trademark a gestionat drepturile de marcă ale Camerei de Comerț a fost remarcabil și profesionist!"

Alain Schodts Executive Director @ Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce

'Avocații de la LTJ Trademark sunt remarcabili. Au fost dedicați total proiectului meu și au răspuns rapid la toate întrebările."

Elena Paraschiv-Pop Fondator & Coordonator @ Business Mind

„LTJ Trademark a arătat că stăpânește procesul de obținere a unei mărci europene pentru Frumoro în cel mai scurt timp posibil. Rezultatele muncii lor demonstrează un nivel înalt de profesionalism, angajament deplin și accent pe rezultatele practice. ”

Koen Vanvinckenroye Owner @ Frumoro

„Am activat în industria BPO atât pe piețele UE, cât și pe cele din afara UE, așa că am ales LTJ Trademark pentru a ne asigura în mod corespunzător drepturile de proprietate intelectuală pe toate aceste teritorii. Am fost foarte mulțumiți de serviciile pe care le-am primit de la LTJ Trademark, o firmă foarte profesionistă, pe care o recomandăm cu căldură.”

Marian Raianu CEO - Euroanswer

„Lucrul cu LTJ Trademark a fost o călătorie plăcută chiar și sub stresul unei posibile dispute pentru drepturile mărcii. Vă mulțumim pentru serviciile excelente și eficiente!”

Vlad Pitaru CEO-Expert Network

“Apreciem cu adevărat expertiza profesională a LTJ Trademark în procedura de înregistrare și protejare a drepturilor mărcii noastre."

Andrei Dorobantu General Manager @ Klacska Romania

    Au încredere în noi