OPTIMIZARE

Anterior

Următor

O strategie de proprietate intelectuală este un plan în concordanță cu obiectivele de afaceri ale companiei

Cum să achiziționați drepturi de proprietate intelectuală și să profitați de cele mai multe avantaje din valoarificarea drepturilor de proprietate intelectuală existente?

O strategie de management al proprietății intelectuale ar trebui să fie suficient de flexibilă și dezvoltată pentru a vă ghida prin fiecare etapă a ciclului de inovare.

Gestionarea optimă a unui portofoliu de drepturi de proprietate intelectuală depinde de o strategie clar definită, adaptată nevoilor companiei și în concordanță cu piața pe care aceasta evoluează.

LTJ Trademark își asistă clienții în optimizarea strategiei lor PI. Având în vedere importanța sa actuală în economie, IP trebuie să fie luată în considerare cu atenție pentru a crește valoarea de piață a afacerii.

O companie ar trebui să dezvolte o strategie care să ia în considerare resursele sale tehnice, financiare și umane. Pentru a face acest lucru, trebuie să-și evalueze situația pentru a identifica o strategie eficientă în domeniul PI și să o integreze în strategia sa generală.

Soluții propuse de LTJ Trademark:

AUDIT

a portofoliului de drepturi de proprietate intelectuală și a managementului de proprietate intelectuală.

ASISTENȚĂ

în definirea formală a unei strategii de proprietate intelectuală.

DEFINIRE

o politică de proprietate intelectuală și procedurile corespunzătoare

STUDIU

a aspectelor legate de angajați și a aspectelor legate de impozite.

Beneficii

  • Identificarea riscurilor
  • Optimizarea accesului la piață

Puntele noastre forte:

  • Suntem avocați în proprietate intelectuală cu experiență în toate aspectele juridice și economice ale drepturilor de proprietate intelectuală.
  • Putem efectua un serviciu eficient de cercetare și monitorizare pentru  cererile de brevet, mărci comerciale, design și modele.

Următoarea soluție