Introducere

Acești Termeni vor fi aplicați pe deplin și vor afecta utilizarea de către dvs. a acestui site web. Prin utilizarea acestui site web, ați fost de acord să acceptați toți termenii și condițiile scrise aici. Nu trebuie să utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești Termeni și condiții standard ale site-ului.

Minorii sau persoanele sub 18 ani nu au voie să folosească acest site.

Drepturi pentru proprietate intelectuală

Marca comercială LTJ și/sau licențiatorii săi dețin toate drepturile de proprietate intelectuală și materialele conținute în acest site web.

Atâta timp cât sunteți de acord și respectați termenii din prezentul Termeni de utilizare și cu excepția cazului în care Termenii de utilizare din prezentul articol sunt reziliați de LTJ Trademark, aveți permisiunea de a vizualiza site-ul web și conținutul acestuia. Vi se acordă o licență limitată numai în scopul: (i) de a primi informații despre serviciul oferit de LTJ Trademark, articole juridice referitoare la subiecte de interes (ii) detalii de contact ale LTJ Trademark și (iii) în alte scopuri conexe sau similare.

Restricții

Sunteți în mod special restricționat de la toate următoarele:

  • vânzarea, sublicențarea și/sau comercializarea în alt mod a oricărui material de pe site;
  • utilizarea acestui site web în orice mod care este sau poate fi dăunător acestui site web;
  • utilizarea acestui site web în orice mod care afectează accesul utilizatorului la acest site web;
  • utilizarea acestui site web contrar legilor și reglementărilor aplicabile sau, în orice mod, poate cauza prejudicii site-ului web sau oricărei persoane sau entități comerciale;
  • angajarea în orice extragere de date, colectare de date, extragere de date sau orice altă activitate similară în legătură cu acest site web;
  • utilizarea acestui site web pentru a se angaja în orice publicitate sau marketing.

Anumite zone ale acestui site web nu pot fi accesate de dvs., iar LTJ Trademark poate restricționa în continuare accesul la orice zonă a acestui site web, în orice moment, la discreție absolută.

Informații disponibile pe acest site

Acest site web are conținut disponibil care se intenționează a fi o resursă de informații generale și este furnizat „ca atare”, cu toate defecțiunile, iar mărcile comerciale LTJ nu exprimă nicio declarație sau garanție, de nici un fel legate de acest site web sau de materialele conținute pe acest site web. De asemenea, nimic din conținutul acestui site web nu va fi interpretat ca oferind sfaturi.

Niciun document sau informație sau orice altceva similar din acest site web nu va fi considerat ca creând o relație avocat-client între utilizator și LTJ Trademark. Orice informații sau documente disponibile pe site nu reprezintă consultanță sau consultanță juridică. În cazul în care utilizatorul site-ului are nevoie de asistență juridică de specialitate în legătură cu o anumită problemă, LTJ Trademark, prin intermediul unuia dintre membrii săi, poate furniza servicii juridice acestui utilizator la cererea și instrucțiunile exprese din partea utilizatorului respectiv.

LTJ Trademark utilizează resurse tehnologice adecvate pentru a asigura securitatea site-ului web și a materialelor încărcate de LTJ Trademark pe acesta și în niciun caz LTJ Trademark nu va fi responsabilă pentru orice pierdere, întrerupere sau deteriorare a datei dumneavoastră sau a sistemului dumneavoastră informatic care ar putea apărea. în timp ce utilizați materialul site-ului web al mărcii comerciale LTJ.

Site-ul web poate conține link-uri către alte site-uri web operate de alte părți. LTJ Trademark furnizează aceste link-uri către alte site-uri web, deoarece confortul și utilizarea acestor site-uri este pe propriul risc. Legăturile nu sunt sub controlul mărcii comerciale LTJ, iar marca comercială LTJ nu este responsabilă pentru conținutul disponibil pe celelalte site-uri.

Limitare a răspunderii
În nici un caz, LTJ Trademark, nici vreunul dintre ofițerii, directorii și angajații săi nu vor fi trași la răspundere pentru nimic care decurge din sau în vreun fel legat de utilizarea de către dvs. a acestui site, indiferent dacă această răspundere este sub contract. Mărcile comerciale LTJ, inclusiv ofițerii, directorii și angajații săi nu vor fi trași la răspundere pentru nicio răspundere indirectă, consecventă sau specială care decurge din sau în vreun fel este legată de utilizarea de către dvs. a acestui site.

Despăgubiri
Prin prezenta, despăgubiți în cea mai mare măsură LTJ Trademark de și împotriva oricăror și/sau tuturor răspunderilor, costurilor, solicitărilor, cauzelor de acțiune, daunelor și cheltuielilor care decurg în orice mod legate de încălcarea dvs. a oricăreia dintre prevederile acestor Termeni.

Separabilitate
Dacă vreo prevedere a acestor Termeni este considerată invalidă conform oricărei legi aplicabile, astfel de prevederi vor fi șterse fără a afecta prevederile rămase din prezentul document.

Legea aplicabilă
Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați de Legea română.

Variația termenilor
LTJ Trademark are permisiunea de a revizui acești Termeni în orice moment, după cum consideră potrivit și, prin utilizarea acestui site web, sunteți de așteptat să revizuiți acești Termeni în mod regulat.

Misiune
LTJ Trademark are permisiunea de a cesiona, transfera și subcontracta drepturile și/sau obligațiile sale conform acestor Termeni fără nicio notificare.

Întregul acord

Acești Termeni constituie întregul acord dintre LTJ Trademark și dvs. în legătură cu utilizarea acestui site web și înlocuiesc toate acordurile și înțelegerile anterioare.

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau sugestii cu privire la acești Termeni de utilizare, vă rugăm să ne contactați la:

LTJ Trademark

Adresa poștală: București, Corneliu Popeia Street 36, sector 5

Telefon:  +4021 335 82 88

E-mail: office@ltj.ro